Vanwege de maatregelen vanuit de Overheid tegen de verspreiding van het Corona virus hebben wij op dinsdag 24 maart 2020 uit veiligheidsoverwegingen besloten vanaf heden alle consulten op afstand te laten plaatsvinden. Dit kan telefonisch of via beeldbellen. Op deze manier kunt u thuis blijven en kan de behandeling toch gecontinueerd worden.
Ook kunt u in deze periode bij ons terecht om een behandeling te starten, de intake zal dan ook op afstand plaatsvinden.
Deze telefonische consulten of consulten via beeldbellen worden net als reguliere behandelingen in de praktijk vergoedt door de zorgverzekeraar.
Indien de zorg strikt noodzakelijk is kan er behandeling plaats vinden in de praktijk met extra hygiënische maatregelen. De noodzakelijkheid wordt bepaald door de oefentherapeut, waar nodig in overleg met de huisarts.
Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, via één van onderstaande telefoonnummers of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met vriendelijke groet,
Minou de Jong; 0625586619
Inge Verhoeven; 0618687926
Laura Bunnik; 06-16273447