minouMijn naam is Minou de Jong-Lensen, geboren op 14 augustus 1990 te Venlo. In 2013 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool van Utrecht. Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in het behandelen van kinderen met een motorische hulpvraag.

In december 2013 heb ik de cursus Oefentherapie bij Kinderen succesvol afgerond en in januari 2014 ben ik met de post HBO opleiding Kinderoefentherapie gestart, die ik in juni 2015 succesvol heb afgerond. Naast de kinderoefentherapie heb ik mij ook gespecialiseerd in het behandelen van baby’s met een voorkeurshouding.

Sinds 2017 ben ik ook slaapoefentherapeut. Ik behandel volwassenen en kinderen die problemen ervaren op het gebied van inslaap, doorslaap of te vroeg wakker worden.

In 2013 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Rotterdam en Bleiswijk. Sinds 2017 is de praktijk samengegaan met Praktijk voor Oefentherapie Cesar van Inge Verhoeven, Oefentherapie Bunnik van Laura Bunnik en vormen wij STAP oefentherapie

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en ben lid van de beroepsvereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck en het platform kinderoefentherapie.