Vanwege de maatregelen vanuit de Overheid tegen de verspreiding van het Corona virus hebben wij op dinsdag 24 maart 2020 uit veiligheidsoverwegingen besloten vanaf heden alle consulten op afstand te laten plaatsvinden. Dit kan telefonisch of via beeldbellen. Op deze manier kunt u thuis blijven en kan de behandeling toch gecontinueerd worden.
Ook kunt u in deze periode bij ons terecht om een behandeling te starten, de intake zal dan ook op afstand plaatsvinden.
Deze telefonische consulten of consulten via beeldbellen worden net als reguliere behandelingen in de praktijk vergoedt door de zorgverzekeraar.
Indien de zorg strikt noodzakelijk is kan er behandeling plaats vinden in de praktijk met extra hygiënische maatregelen. De noodzakelijkheid wordt bepaald door de oefentherapeut, waar nodig in overleg met de huisarts.
Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, via één van onderstaande telefoonnummers of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met vriendelijke groet,
Minou de Jong; 0625586619
Inge Verhoeven; 0618687926
Laura Bunnik; 06-16273447

STAP Oefentherapie is een samenwerking tussen Oefentherapie Bunnik, van Laura Bunnik, Cesar Rotterdam van Inge Verhoeven en Cesartherapie Minou, van Minou de Jong-Lensen. ZIj hebben de krachten gebundeld en treden vanaf heden naar buiten onder de naam STAP Oefentherapie.

Door ontspannen bewegen mentaal sterker voelen!

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van wandelen of een rustige duurloop onder begeleiding van een runningtherapeut bij mensen met spanningsklachten en/of burnoutklachten. Door middel van runningtherapie kan ervaren worden wat bewegen voor positieve invloed heeft op ons welbevinden en energieniveau.

Steeds meer kinderen hebben moeite met schrijven. Vaak moet er zelfs een therapeut aan te pas komen, omdat ze een onleesbaar handschrift hebben, te langzaam schrijven of pijn in hun hand krijgen. Scholen en deskundigen luiden de noodklok.

Als een kind (gezond) wordt geboren dan liggen alle menselijke mogelijkheden in principe klaar om, stap voor stap, in gebruik genomen te worden. Ontelbare koppelingen zullen er gemaakt moeten worden om alle delen van het lichaam en de zintuigen samen te laten werken.